Geannuleerd: Meteorendag der lage landen 2021

De Meteorendag der Lage Landen zou dit jaar georganiseerd worden op zaterdag 13 november in Tilburg. Wegens de verslechterde coronasituatie en het annuleren van de Astrodag, heeft het bestuur ook besloten de Meteorendag te annuleren.

We kijken naar de mogelijkheden om de meteorendag op een later moment, mogelijk voorjaar 2022, opnieuw te organiseren.

Oude berichtgeving:

Dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen is het mogelijk om weer een bijeenkomst te organiseren voor geintersseerden. Dit jaar is een speciale editie, aangezien de werkgroep 75 jaar bestaat. De Meteorendag zal parallel aan de Astrodag worden georganiseerd. Twee werkgroepleden ontvangen die dag namelijk een onderscheiding van de KNVWS. Hieronder vind je alle informatie voor het programma.

Datum:

Zaterdag 13 november in Tilburg

Locatie

De meteorendag zal plaatsvinden in het Natuurmuseum Brabant (praktische informatie). Toegang tot de bijeenkomst is op deze locatie op basis van de CoronaCheck-app.

Programma

Hieronder staat het programma van de meteorendag. Wil je nog een bijdrage leveren in de vorm van een presentatie? Meld je dan snel aan zodat de organisatie kan kijken of we jouw bijdrage nog kunnen inplannen.

VanTotSprekerOnderwerp
10.0010.30Inloop met koffie/thee
10.3010.45Joost HartmanWelkom en 75 jaar Werkgroep Meteoren
10.4511.15Sebastiaan de VetOntdek (Nederlandse) meteorieten in het Delft Meteorite Lab
11.1511.45Job GeheniauMeteorendetectie met behulp van radioreflectie
11.4512.00Uitloop/vragen/discussie
12.0013.00Lunch
13.0015.00Gert Jan Netjes / Dušan Bettonvil Programma icm. Astrodag, uitreiking prijzen en lezingen Gert Jan Netjes en Dušan Bettonvil
15.0015.15Theepauze
15.1515.45Astrid Geurts EeuwesMicrometeorieten
15.4516.15Felix BettonvilTesten van een ablation en dark flight simulator
16.1516.45Joe ZenderHet CILBO Observatory: de analyse van spectrale data
16.4517.00Uitloop/vragen/discussie
17.00Afsluiting en aansluitend eten in Tilburg

In de middag zal het programma deels samenvallen met de Astrodag en zullen er presentaties worden gegeven door de prijswinaars van de Dr. J. van der Biltprijs Gert Jan Netjes en de Hugo van Woerdenprijs Dušan Bettonvil.

Na afloop gaan we traditiegetrouw weer uit eten (op eigen kosten) bij een restaurant vlak bij de evenementlocatie. Geïnteresseerden kunnen ter plekke aansluiten.

Aanmelden en kosten

Deelname aan de meteorendag is gratis. Kosten voor de lunch zijn 15 euro (samen met de deelnemers van de Astrodag, eigen lunch nuttigen in het restaurant van de locatie is helaas niet mogelijk). De capaciteit van de zaal is beperkt, dus meld je snel aan! Toegang tot de bijeenkomst is op deze locatie op basis van de CoronaCheck-app.

Gebruik het emailadres info@werkgroepmeteoren.nl om je aan te melden en je wensen voor lunch en bijdrage aan het programma kenbaar te maken. Het verschuldigde bedrag kun je op de dag zelf voldoen.

let op: je kunt je nog aanmelden tot dinsdag 9 november 23:59 uur in verband met het doorgeven van het deelnemersaantal aan de locatie.

Interessant? Deel deze pagina:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print
Email this to someone
email

Categorieën: