Contact

Melding maken van fenomenen

Heb je een vuurbol gezien? Geef dan jouw waarneming door via webformulier voor vuurbolmeldingen bij het internationale vuurbolmeldpunt.

Denk je een mogelijke meteoriet gevonden te hebben? Het Meteoriet Documentatie Centrum (MDC) kan je verder helpen. Op deze pagina staat meer informatie over het herkennen van meteorieten en je vindt er de contactgegevens om met het Meteoriet Documentatie Centrum contact op te nemen over jouw vondst.

Contact met de Werkgroep

Wil je in contact komen met een van de bestuursleden van de Werkgroep? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in, of stuur een e-mail naar het algemeen e-mailadres of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Bestuursleden / Board members

  • Voorzitter: Joost Hartman
  • Secretaris: dr. Sebastiaan de Vet
  • Penningmeester: Urijan Poerink
  • Bestuurslid: ir. Felix Bettonvil
  • Bestuurslid: Esther Hanko
  • Bestuurslid: Michiel Rodenhuis

Postadres secretariaat

Het postadres in Den Haag is op te vragen bij de secretaris via ons algemene  contactformulier hieronder.

KvK registratie

Kamer van Koophandel Utrecht 40480877

Privacyverklaring

Lees hier onze privacyverklaring. Op deze pagina lees je alle details over hoe wij omgaan met jouw privacy en welke persoonsgegevens wij verwerken.

Algemeen e-mailadres

info [at] werkgroepmeteoren.nl

Let op! Denk je een meteoriet gevonden te hebben, stuur dan geen bericht of foto’s naar het algemene e-mailadres, maar neem contact op met de deskundigen van ons Meteoriet Documentatie Centrum

Sociale media

Contactformulier

    Naam (verplicht):

    Emailadres (verplicht):

    Onderwerp:

    Bericht: