Meld je aan voor de leden-appgroepen

Meteoorwaarnemen doe je samen. Dat is althans het uitgangspunt voor onze vereniging. Zodoende willen we het onze leden nóg makkelijker maken om met elkaar in contact te komen en elkaar op weg te helpen. We doen dit met een tweetal appgroepen waarvan je lid kunt worden.

Voor alle leden van de Werkgroep Meteoren is er sinds kort een algemene appgroep via de app Signal (zowel voor iOS en Android), de meest privacy-vriendelijke optie en alternatief voor WhatsApp. De appgroep is bedoeld voor onderlinge contact met andere leden, vragen, het delen van waarnemingen (beeld, visueel enz.) én het bestuur houd je via deze appgroep op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Techniek in de R&D appgroep

Voor de actieve waarnemer bestaat er al enige tijd een R&D appgroep, waarin technische zaken aan bod komen voor het waarnemen, nieuwe instrumentatie e.d. Deze appgroep komt wekelijks elke donderdag online samen voor een informeel en ongedwongen samenkomst om te brainstormen en nieuwe plannen te maken, en om samen te werken aan lopende projecten.

Meedoen aan de appgroepen?

Wil je ook aanhaken in een van deze appgroepen? Stuur dan via onderstaande formulier een bericht aan de secretaris, dan wordt je toegevoegd. Ben je nog geen lid, dan is het handig om eerst lid te worden. Gelukkig zijn de kosten van het lidmaatschap laag en dus een toegankelijke stap om actiever met meteoorwaarnemingen aan de slag te gaan! Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap op de pagina over lid worden.

    Categorieën: