Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website www.werkgroepmeteoren.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel de Werkgroep Meteoren zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die door ons als betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. De Werkgroep Meteoren wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van de Werkgroep Meteoren staan links naar websites en software van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites en software van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Werkgroep Meteoren niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij de Werkgroep Meteoren, tenzij anders weergegeven op de betreffende pagina of onderschrift. Wij staan positief tegenover het gebruik van de informatie op deze website voor publieksvoorlichting en het versterken van de positie van het meteoorwaarnemen in Nederland. Het is echter niet toegestaan informatie op deze website integraal over te nemen, te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande mondelinge of schriftelijke toestemming van de Werkgroep Meteoren. Kortom, neem even contact met ons op als u informatie op een specifieke manier wilt gebruiken. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik, of hier naar verwijzen vanaf een andere website.

Beeldmateriaal gebruiken

Op de website van de Werkgroep Meteoren gebruiken wij veelal beeldmateriaal dat voortkomt uit het werk van leden van de Werkgroep Meteoren, of materiaal dat door derden aan ons beschikbaar is gesteld. Bij het samenstellen van deze website hebben wij uiterste zorgvuldigheid betracht om correct te verwijzen naar de rechthebbenden en auteurs van het beeldmateriaal. Mocht uw beeldmateriaal gebruikt zijn op de website en bent u van mening zijn dat er onjuist of onvolledig naar u verwezen is, neem dan contact op met de Werkgroep Meteoren. Leden van de (regionale en landelijke) media worden verzocht om voor het gebruik van beeldmateriaal eerst contact op te nemen met de Werkgroep Meteoren voor toestemming.

Wijzigingen

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Interessant? Deel deze pagina:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print
Email this to someone
email