Aanmelden als lid

De Werkgroep Meteoren is een leerzame, maar vooral ook een gezellige vereniging. Als je wilt beginnen met het waarnemen van meteoren, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We helpen je op weg en we zorgen er voor dat je met andere meteoor- en meteorietliefhebbers in contact kan komen tijdens bijeenkomsten en excursies. Daarnaast betrekken we onze leden bij het waarnemen van meteoren. Tijdens de grote meteorenzwermen ondernemen leden vaak waarneemacties om met elkaar meteorenzwermen te bekijken. Dat kunnen reizen zijn naar een geschikte locatie in het buitenland, maar soms zijn het ook waarneemacties dichter bij huis. Sterrenwacht Halley, waar de Werkgroep mee samenwerkt, is bijvoorbeeld een veelgebruikte locatie.  Op deze manieren proberen we het meteoorwaarnemen toegankelijk te maken.

Lid worden van de werkgroep is voor iedereen mogelijk. De grote diversiteit in interessegebieden en activiteiten is wat veel mensen aan de Werkgroep bindt; van het waarnemen met het blote oog of met foto- en videocamera, tot het zoeken en onderzoeken van meteorieten.

Met jouw lidmaatschap ondersteun je de Werkgroep Meteoren met het bereiken van haar doel; het stimuleren van het waarnemen aan meteoren door haar leden en het verbreiden van de kennis over meteoren in populair-wetenschappelijke zin. Bovendien krijg je als lid aantrekkelijke kortingen op excursies en andere acties.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap voor de werkgroep bedraagt EUR 15,-. Leden van de Jongeren Werkgroep voor Sterrenkunde betalen per jaar slechts EUR 10,-.

Wil je lid worden van de Werkgroep Meteoren, vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op.

Aanmelden bij de Werkgroep

Voor- en achternaam

Emailadres

Adresgegevens

Met het oog op de nieuwe privacywetgeving (AVG) maken we je er op attent dat wij de hierboven verstrekte gegevens verwerken in onze personenadministratie ten behoeve van het registreren van jouw lidmaatschap en het uitvoeren van onze diensten die aan het lidmaatschap gekoppeld zijn. Jouw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt. Meer details lees je in onze privacyverklaring.

Interessant? Deel deze pagina:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print
Email this to someone
email